Tällainen tuli värkättyä, ensin meinasin sen laittaa myyntiin mutta hetken katseltuani päätinkin että tämähän on just mun näköinen ;) Ei raaski myydä ja töissä tulee joka päivä pidettyä koruja ja tämä sentään sopii aikas monen eri vaatteen kanssa (varsinkin sen mustan paidan jota aina pidän töissä haha!).

Tällainen siis; hopeoituja metalli-välihelmiä, jotain jaspista ja siinähän se sitten olikin. Oli eka kerta kun teen memoryvaijerilla tuollaisen kaksirivisen, ja ensin oli suunnitelmassa että laitan toiseenkin riviin noita jaspiksia mutta eihän ne sopineet-voi mun suunnitteluani ;)

1735030.jpg

Mielessä on jo monta muutakin korua kun nyt sain tän yhen tehtyä-vielä kun keksin lukkoshydeemin siihen, tuo koru kun on niin painava että pelkään sen tippuvan, se jää mun ranteessani auki sellaisen 2cm mikä on siis liikaa. Tarttee muista värkätä sitten pidempiä.

Ja nyt eikun maate, huomena on työpäivä, jo tässä on ns lomailtukin kun oli 2vkon aikana jollakulla mahatuti, viimeksi 4vllä sunnuntaina kun pidettiin 7v tyttären synttäreitä..No, osa vieraista peruikin suosiolla kun ilmoitin meidän olevan vähän kyseenalaista seuraa, saadaan siis juhlia uudestaan :D Onneksi ollaan nyt kaikki terveitä-jos vaikka tuo mies saakin olla sairastamatta kun ei se siihen ole tarttunut....